top of page

Jouw favoriete

merken op 1 plek

/ Alles voor de tuin

Jouw stop voor de tuin

Bij Arensman Machines zit je helemaal goed voor topmerken als Jensen, Giant, Stihl, Weber en Iseki. Of je nu hout wil versnipperen, grond wil verzetten of je tuin wil onderhouden, wij hebben dé machine voor jou. Maar daar stopt het niet, we helpen je ook graag met advies op maat.

Dus, klaar om je klus naar een hoger niveau te tillen met onze topmachines? Kom langs in Oude-Tonge of bel ons even. We kunnen niet wachten om je te helpen. 

/ Nieuwe machines

Onze merken

"Ontwikkeld in Nederland, gebouwd voor de wereld." In 25 jaar is TOBROCO-GIANT uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van compacte machines. Bij Arensman bieden we je GIANT machines aan die je het hele jaar door voor allerlei werkzaamheden kunt inzetten. Deze machines zijn het resultaat van constante innovatie, de modernste technologie en de allerbeste componenten.

Giant

Met meer dan 125 jaar ervaring is Jensen jouw partner als het gaat om houtversnipperaars. Of je nu op zoek bent naar een Jensen aftakasmachine, motormachine op wielstel of rupsonderstel, speciaalbouw, trommelhakselaar of stobbenfrezen; bij Arensman vind je het allemaal. Als marktleider in Duitsland en een essentieel onderdeel van het machinepark bij de Duitse overheid, biedt Jensen producten die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jensen

STIHL heeft al meer dan 90 jaar ervaring met het innoveren van motormachines en tuingereedschap. Of je nu in de tuin, in de landschapsaanleg, de landbouw, de bosbouw of de bouwsector werkt, STIHL biedt je de juiste machines voor de zwaarste klussen. Arensman is er trots op producten van dit familiebedrijf te kunnen aanbieden. STIHL staat voor kwaliteit, prestatie en gebruiksgemak.

Meer informatie over specifieke artikelen?

https://arensmanmachines.stihl-vakhandelaar.nl/nl-nl/

Stihl

Weber is de naam voor hoogwaardige trilplaten en stampers. Deze zijn perfect voor intensief en zwaar gebruik bij het aantrillen van onderbanen en straatwerk. Bij Arensman bieden we zowel nieuwe als gebruikte Weber trilplaten aan en zorgen we voor service en onderhoud zodat jouw machine weer als nieuw wordt. Vertrouw op de Duitse degelijkheid van Weber, een fabrikant die modernste technieken, hoge kwaliteit en gebruiksgemak combineert.