top of page

/ Oplossingen voor grondverzet en tuin-en groenonderhoud

Uw stop voor kennis en service

Sinds de oprichting in 2007 zijn we doorgegroeid tot leverancier van uitsluitend A-merken. In 2011 zijn we verhuisd naar een ruim bedrijfspand in Oude-Tonge. Dit bedrijfspand is uitgerust met een moderne specialistische werkplaats welke voldoet aan de laatste eisen. 

Ontwikkelingen in ons vakgebied volgen we op de voet. Met 25 jaar ervaring in het vak voorzien we u van gericht advies en bieden u passende oplossingen. Of het nu gaat om het huren, kopen of leasen van machines; bij ons bent u verzekerd van specifieke kennis en ondersteuning door vakmensen.

Voor het naleveren van onderdelen of het in een ongedwongen sfeer oriënteren op de laatste stand van de techniek bent u van harte welkom. Wij ondersteunen en adviseren maar u beslist.

/ Verhuur

Ruime haal-en brengtijden. Altijd jong & professioneel materiaal. Klik hier direct door naar onze actuele online verhuurgids.

/ Verkoop

Wij kiezen uitsluitend voor A-merken, die nu en later door ons te servicen zijn middels beschikbaarheid van onderdelen en kennis. Kijk verder om te zien wat wij o.a. kunnen bieden.

/ Service

Beschikbaarheid van onderdelen en kennis voor uw materiaal

/ Ons verhaal

Advies vanuit kennis, al vanaf 2007

De winkel:

Een kijkje in onze winkel:

bottom of page