Arensman Machines
0187 - 66 36 90
Grondverzetmachines Graafmachines Rupsdumpers Mini tractoren Mini werktuigen Tuin & Parkmachines
NIEUW

Bobcat E55W

Merk:Bobcat
Conditie:gebruikt
Prijs:€ 29.250,-

Bobcat E55W bouwjaar 2010

Machinegewicht 5,5 ton

4TNV98 Yanmor 4-cilinder 40,8 kW

Voorzien van optie dubbele banden waarmee breedte 227 cm

2 DW groepen

Kleine onderhoudsbeurt uitgevoerd, geheel in orde en inzetgereed.

Heel complete machine

Prijs € 29.250,- exclusief BTW

Algemene info Bobcat E55W:
De E55W van 5,5 T is de eerste Bobcat-graafmachine op wielen. De machine is standaard uitgerust met enkele banden en heeft een bedrijfsgewicht van 5550 kg en een maximale graafdiepte van 3495 mm.
Tot de standaarduitrusting behoren ook airconditioning, een waarschuwingsinstrument bij overbelasting, een tweede hydraulische hulpleiding alsmede veiligheidskleppen in de giek en het dozerblad om het neerstorten van deze elementen te voorkomen als een cilinderleiding het begeeft.
De hefcapaciteiten, cyclustijden en zwenkkoppel staan garant voor een ongeëvenaarde productiviteit bij een laag geluidsniveau.
Een ruime cabine biedt de bestuurder de hele dag lang werkcomfort. Het instrumentenpaneel is zodanig ontworpen dat de status van de machine snel kan worden gecontroleerd tijdens het werk. Het zicht op de werkzone is verbeterd dankzij de plaatsing van de buisleidingen binnen de giekbreedte.
Vergrendeling van de ophanging geeft de onderwagen meer stijfheid voor optimale stabiliteit.
Dankzij de stevige aandrijfkracht en de hoogste zwenkgrenshoek in zijn categorie kan de E55W efficiënt werken op hellingen.
De directe injectie zorgt voor een optimaal brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. Het regelsysteem Auto-Idle verlaagt aanzienlijk het brandstofverbruik.
Dankzij CAD en het gebruik van robuuste materialen en onderdelen, getest onder extreme omstandigheden, biedt dit model een voortreffelijke bedrijfszekerheid, die bijdraagt tot levenslange lage bedrijfskosten.
In dit model werd de meest geavanceerde technologie geïntegreerd met het oog op een eenvoudig en gemakkelijk onderhoud, met handige controlepunten voor een maximaal werkrendement.

Heeft u interesse, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Elbert Arensman

Stel een vraag over dit product